AYURVEDA CONSULT   I    WORKSHOP AYURVEDA & VOEDING

BOEK JE CONSULT:

Contact: Info@srisritattva.eu  

Tel: 0031(0)611429279

Vergoeding aanvullende verzekering

De vergoeding van ayurveda valt onder de noemer ‘alternatieve’ of ‘complementaire’ geneeswijzen. Het eigen risico is hiervoor niet van toepassing. Onze Ayurveda expert is aangesloten bij het LVNT waardoor u in aanmerking komt voor vergoeding. Lees goed uw eigen verzekeringsvoorwaarden door om zeker te weten of u aanmerking komt voor deze vergoeding
CONSULT

Wat is een Ayurveda Consult?

In een Ayurveda consult kijken we wat de Ayurvedische geneeskunde voor jou kan betekenen in jouw persoonlijke situatie. Zo wordt er o.a. naar voeding en leefstijl gekeken die passend voor jou zijn zodat jij zelf in staat bent optimaal in balans te zijn, of de balans te herstellen. Bij fysieke of mentale klachten en/of ziekte wordt tevens suppletie/kruiden voorgeschreven en optioneel aanvullende Ayurveda behandelingen, fysieke en/of ademhalingsoefeningen.

Reden voor een Ayurveda Consult?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een Ayurveda consult. Misschien ben je op zoek naar meer balans, heb je behoefte aan ondersteuning voor fysieke of mentale klachten of ben je geïnteresseerd in Ayurveda. Een onderdeel van de Ayurvedische geneeskunde richt zich op ziektepreventie en het vinden van een optimale balans in het leven, zowel fysiek als mentaal. Tegelijkertijd biedt Ayurveda uitkomst wanneer extra ondersteuning nodig is bij bijvoorbeeld ziekte. Specifieke klachten kunnen o.a. zijn: stress gerelateerde klachten, vermoeidheid, hormonale disbalans, slaapproblemen, spijsverteringsklachten een verzwakt immuunsysteem, ontstekingsgevoeligheid of allergieën. 


Ayurveda Expert: Drs. Shasvin Bhoelai

Bachelor in de Ayurvedische Geneeskunde en Chirurgie met specialisatie in stress, darmklachten, gewichtsverlies, vitaliteit en veroudering. Bachelor Universiteit India. Masteropleiding Universiteit Leiden. 

10+jaar ervaring


WORKSHOP AYURVEDA & VOEDING

Laat je meenemen op een reis naar een gebalanceerd leven in onze moderne hectische wereld. Je krijgt inzichten die je bewuster maken van je voedselkeuzes, de impact ervan op je humeur en gezondheid en hoe je je natuurlijke evenwicht herstelt. Deze workshop biedt praktische tips om een energieke, positieve en evenwichtige levensstijl te starten.

Ontdek Ayurveda met Chef Wayne Featherstone. Leer eenvoudige Ayurvedische principes integreren in de buik van je huis, de keuken. Verrijk je kennis, geniet van de proeverij en zet met Sri Sri Tattva de eerste stap naar een gebalanceerd en gezond leven vol vitaliteit!


De workshop duurt 2,5 uur en is inclusief proeverij.

Je krijgt inzicht over:

  • De impact die je voedselkeuzes op je humeur en gezondheid heeft.
  • Kruidengebruik voor herstel van je natuurlijke balans.
  • Kooktechnieken en kookmethoden.
  • Hoe je met de 5 elementen je dieet kunt afstemmen op je persoonlijke constitutie.

De workshop bestaat uit:

  • Theorie: Ayurveda praktisch voor moderne huishoudens.
  • Proeverij van 5 verschillende recepten.
  • Smoothie, snack, soep, curry, dessert.
  • De recepten zijn bij het lesmateriaal inbegrepen.

Wat het je oplevert:

Na de workshop heb je tools voor en inzicht in hoe Ayurveda en
kruidengebruik je spijsverteringskracht stimuleren, en hoe essentieel
deze zijn bij het succesvol opbouwen van een leefstijl die bij je past.

Video
Chef Wayne, geschoold in Canada, Frankrijk en India met jarenlange
ervaring in Franse en Nederlandse restaurants, maakt deze interactieve
ontdekkingstocht smakelijk en humorvol.