AYURVEDA CONSULT & WORKSHOP

BOEK JE CONSULT:

Contact: Info@srisritattva.eu  

Tel: 0031(0)611429279

Vergoeding aanvullende verzekering

De vergoeding van ayurveda valt onder de noemer ‘alternatieve’ of ‘complementaire’ geneeswijzen. Het eigen risico is hiervoor niet van toepassing. Onze Ayurveda expert is aangesloten bij het LVNT waardoor u in aanmerking komt voor vergoeding. Lees goed uw eigen verzekeringsvoorwaarden door om zeker te weten of u aanmerking komt voor deze vergoeding
CONSULT

Wat is een Ayurveda Consult?

In een Ayurveda consult kijken we wat de Ayurvedische geneeskunde voor jou kan betekenen in jouw persoonlijke situatie. Zo wordt er o.a. naar voeding en leefstijl gekeken die passend voor jou zijn zodat jij zelf in staat bent optimaal in balans te zijn, of de balans te herstellen. Bij fysieke of mentale klachten en/of ziekte wordt tevens suppletie/kruiden voorgeschreven en optioneel aanvullende Ayurveda behandelingen, fysieke en/of ademhalingsoefeningen.

Reden voor een Ayurveda Consult?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een Ayurveda consult. Misschien ben je op zoek naar meer balans, heb je behoefte aan ondersteuning voor fysieke of mentale klachten of ben je geïnteresseerd in Ayurveda. Een onderdeel van de Ayurvedische geneeskunde richt zich op ziektepreventie en het vinden van een optimale balans in het leven, zowel fysiek als mentaal. Tegelijkertijd biedt Ayurveda uitkomst wanneer extra ondersteuning nodig is bij bijvoorbeeld ziekte. Specifieke klachten kunnen o.a. zijn: stress gerelateerde klachten, vermoeidheid, hormonale disbalans, slaapproblemen, spijsverteringsklachten een verzwakt immuunsysteem, ontstekingsgevoeligheid of allergieën. 


Ayurveda Expert: Drs. Shasvin Bhoelai

Bachelor in de Ayurvedische Geneeskunde en Chirurgie met specialisatie in stress, darmklachten, gewichtsverlies, vitaliteit en veroudering. Bachelor Universiteit India. Masteropleiding Universiteit Leiden. 

10+jaar ervaring


AYURVEDA KOOKWORKSHOP

Laat je meenemen op een reis naar een gebalanceerd leven in onze moderne hectische wereld. Je krijgt inzichten die je bewuster maken van je voedselkeuzes, de impact ervan op je humeur en gezondheid en hoe je je natuurlijke evenwicht herstelt. Deze workshop biedt praktische tips om een energieke, positieve en evenwichtige levensstijl te starten.

Who are we?

Gezondheidsgeschiedenis

Een oude diagnostische techniek om de gezondheidstoestand van het lichaam bloot te leggen en inzicht te krijgen in vroegere en huidige gezondheidstoestanden.

Learn from the best

Bescherming tegen seizoenswisselingen

Deze diagnostische aanpak helpt ook om de impact van seizoensveranderingen op het lichaam te begrijpen en biedt inzicht in de effecten en aanpassingen die nodig zijn voor een optimale gezondheid na de verandering.

Cook without limit

Persoonlijk dieet

In een Ayurvedisch consult worden diëten gepersonaliseerd, afgestemd op iemands lichaamstype (dosha). Deze diëten benadrukken het in balans brengen van dosha's door middel van specifieke voedselkeuzes, kruiden en maaltijdmomenten, wat het algehele welzijn en de harmonie bevordert.